Hej ungdomsledare!
Kul att du har hittat hit!

Här finner du info om eventet “2021 – för en ny generation” för dig som ungdomsledare, ungdomspastor eller som på annat sätt jobbar med ett ungdomsarbete.

2021 är det omistliga eventet om att våga ta initiativ för Gud på en av världens viktigaste platser, Sveriges skolor och universitet. Mitt i den allra mest vardagliga vardagen finns kristna ungdomar från olika samfund och kyrkotillhörigheter som vill göra skillnad. Detta är en helg med fokus på att låta Jesu standard för kärlek, hopp och osjälviskhet märkas i vår värld, en helg för en ny generation! 

Eventet arrangeras av Ny Generation, en organisation som jobbar med att starta och stötta kristna skolgrupper. Ny Generation har funnits i Sverige i nitton år och finns även i flera andra länder i europa. Läs mer om Ny Generation här: nygeneration.se/om-ng

Inför eventet

Vi har skapat en 3D-film för att sätta lite känsla inför eventet. Fyll i formuläret här om du vill ha glasögon skickat till din kyrka gratis. Och ladda ned filmen här.

När man köpt biljett kommer info inför eventet komma på mailen.

Om du vill ha affischer att sätta upp i din kyrka kan du fylla i formuläret här så skickar vi ut det!

Köp av biljetter

Biljetterna för eventet kostar 525 kr (serviceavgift ingår) 

Biljetterna är inte personliga så du som ungdomsledare kan köpa biljetter åt alla ungdomar och att ni sen löser det ekonomiskt hos er men det funkar också bra att alla ungdomar köper biljetter för sig.

Logistik

Sovplats (fre-sön) och frukost kommer vara ordnat och går att köpa till för 150 kr (läggs till vid köp av biljett). 

För er som åker långt finns även möjlighet att boka sovplats tor-fre men det behöver då göras i kontakt med oss. Maila oss på boende@mmxxi.se för att boka det.

Har du andra frågor? Maila oss på info@mmxxi.se eller ring Ny Generations ledare Emma eller projektledare Rasmus, se kontaktuppgifter nedan.

Rasmus Waleij

Projektledare

Emma Bergkvist

Ledare för Ny Generation Sverige